2013. augusztus 26., hétfő

Zsákocskák ajándékba

Ismét jó sok idő telt el az utolsó jelentkezésem óta.... A levendulás kép után pár napot lustálkodtam, utána viszont újra tűt ragadtam. Mii nyári ajándékcseréjében a brazil Isabellának küldök ajándékot, az ő meglepetéseivel szöszmötöltem egy ideig, de mivel még csak ma adom majd postára a csomagot, nem mutathattam képeket. :) Egyelőre csak egy kis leselkedés engedélyezett, majd ha Isabella jelez, hogy megérkezett a csomag, felteszem a fotókat.


 Szombaton szilinapi bulira vagyunk hivatalosak a fiúkkal --- a szomszédban lakó három fiútestvér közül mindnek nyáron van a szülinapja, és most tartanak egy közös bulit. A nagyobbik fiam, Levente példájából tudom, hogy a srácok ebben a korban (ő most 6 és fél éves) imádnak mindenféle kincset gyűjteni, és mindig jól jön valami, amiben a kincseket tárolni lehet. Így hímeztem és varrtam nekik egy-egy névvel ellátott zsákocskát, remélem, jó hasznát veszik majd ;) És persze kapnak mellé még valami apró meglepit, és esetleg egy kis csokit is... :D


Lassan pedig közeleg az én két fiam szülinapja, így most mintákat böngészek és ötleteket gyűjtök, mivel is lephetném meg őket. És ha már mintákat bújok, elkezdtem a karácsonyra kivarrandó dolgokat is listázni a fejemben, hátha rábukkanok egy-egy jó kis mintára. Szeretnék majd készíteni egy adventi naptárat, és kellene egy-két karácsonyfadísz is. Azt hiszem, idén ősszel sem fogok unatkozni ;)

2 megjegyzés: