2013. szeptember 30., hétfő

A maci, a kukac és a bárány

Próbálok haladni, amikor és amivel tudok :) Hoztam néhány képet, hogy lássátok, mivel hol tartok. A lendület viszonyt úgy tűnik, végre visszatért, úgyhogy remélem, hamarosan még több képet mutathatok majd.

A macis képet bejeztem, de még nem jutott idő a párna megvarrására..... Szombaton ünnepeljük Csongor 2. szülinapját, addigra mindenképp elkészül majd ;)


Az egyetlen nem titkos projektet is elővettem, hiszen ezt a fiúk jelenlétében is csinálhatom, így elkészült néhány további betű a kis kukacos CSONGOR feliratból.


Aznap este, mikor a macis képet befejeztem, rövid tanakodás után úgy döntöttem, belefogok a Shaun könyvjelzőbe, hiszen az egy viszonylag haladós minta. Az álom aztán hamar kifogott rajtam, de valamennyit azért sikerült elkészítenem ;)
Szép hosszúak a magyar éjszakák, úgyhogy remélem, pár nap múlva már újabb kész vagy majdnem kész darabokkal jelentkezhetek.

5 megjegyzés:

  1. Szépeket hímzel, nekem a bárányos könyvjelző is tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Jutka :) A bárányosnak még az elején járok, remélem, tényleg olyan jól fog kinézni, mint amilyennek ígérkezik a minta alapján:)

      Törlés