2013. október 22., kedd

Shaun letudva :)

Levente szülinapi ajándékai közül a Shaunos könyvjelzőt sikerült a napokban befejeznem. Az eledeti mintához képest a sormintás díszítés színein változtattam, hogy az eredeti lányos-rózsaszínes árnyalatok helyett valami uniszex színvilágot kapjak.



* * *

Elkészült a "Csongor" felirat is, már csak el kellene dönteni, hogy milyen anyag(ok)ból varrjam meg a textilképet. Az itthon levő anyagok közül egyik sem ihletett meg, így hát nincs mese, be kell szabadulnom egy méteráru boltba. Ajjaj........... :D


8 megjegyzés:

  1. Ez a kukacos felirat nagyon tündéri. Shaun nálunk is kedvenc volt, mára kinőttünk belőle. Kíváncsi leszek a textilképre. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A kukacos ábécét a Keresztszemes Magazin egyik számában talláltam, és nagyon megtetszett. A textilképpel azért van egy kis gondom, mert a gyerekek szobája már így is elég eklektikus, így mintás anyagok nem nagyon jöhetnek szóba, max. valami apró mintás, talán egy kis kockás textilt belecsempészek, és igyekszem majd inkább szép, üdítő színekkel feldobni.
      Shaun egy viszonylag új mánia nálunk, igazából Apa (!) harapott rá elsőként a különböző Shaunos cuccokra, aztán szép lassan átragadt a gyerekekre is. Apa szülinapjára (Pssszt!!!!) tervezek egy Shaunos párnát, hadd élhesse ki második gyerekkorát :D

      Törlés
  2. Bonjour,
    Enfin j'ai fait le rapprochement de ton nom avec ce blog!
    j'aimerais te dire que ton blog est admirable,tes travaux sont sublime
    et ce petit mouton je le connais de la télé,tout mignon
    Abientôt M christine

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Chere Christine,
      merci pour tes mots gentils:)
      Mes enfants (et meme mon mari!) adore ce petit mouton, donc il est presque 100% sur que mon fils aille aimer le marque-page.
      Bisous
      Edina

      Törlés
  3. Shaun the sheep is so cute!!! A favourite with my son :)

    VálaszTörlés